Gått nytt år!

Eftersom jag inte kommer kunna blogga vid exakt tolv slaget så bloggar jag nu.
Och jag vill säga er Gått nytt år! och hoppas ni har haft en trevlig 2010!!
och kommer till och med ha en trevlig 2011!!

Va försiktigt med drickandet och va försiktig när det gäller fyvärkirierna!
Så att ingen kommer till skada

och ännu en gång Gått nytt år på er och ha en trevlig dag!!

Kram Maria!


Godmorgon

Godmogon på er, hoppas ni har sovit gått för det har jag gjort i alla fall :)

Om några timmar är det ett helt nytt år dvs helt nytt upplevelse och helt nya äventyr för alla oss :)
Jag hoppas att 2011 kommer vara ett underbart år för alla oss, men tyvärr vet ni inte det men såklart kan man hoppas på att det blir.

Hoppas ni har haft ett bra år, för mig var det rätt så okej men jag hoppas att 2011 blir ännu bättre än år 2010.

Idag ska jag och min familj och mina kusiner fira nyår tillsammans, det blir grill och snaks så det blir väl ganska trevligt och vid klockslaget blir det fyverkirier så det blir ganska kul :)

Och jag hoppas att ni får en jättre trevlig dag med ett underbart minne.

Ha en jätte trevlig dag så hörs vi väl lite senare

Puss och kram
Maria

Vänner!

Jag har värdens underbaraste vänner, skulle inte byta ut dem för någon annan på jorden!
Dem har ett hjärta utav guld och jag har en sådan tur som har hittat dem perekta vännerna som verkligen finns för mig när jag behöver dem och tvärtom!

Älskar er otroligt mycket och är verkligen glad att ni har funnits och även finns för mig!!


Kolla vad min vän skrev om mig!
Kan man verkligen ha en sådan underbar vän
som skriver sådana underbara saker!


Så som dem finns för mig så finns jag för
Henne och alla andra utab mina underbara
vänner!!


Jag borde ingentligen sova nu eftersom klockan är tre men jag var tvungen att uppdatera denna innan jag ska iväg för att sova

Ska sova nu älsklingar så ha en skön natt!
Puss och kram
Maria

kärlek!!

Varför är kärleken underbar?
Enligt mig är kärleken den bästa som finns att vara med den man älskar
umgås mysa finnas för varandra när det behövs, förstå, varandra och prata med varandra om  precis allt som sin egen bästevänn,
men på ett sätt är den också sårbar, när personens älskare försvinner från en! man vet inte vad man ska göra eller vart man ska gå, man är helt ensam och borta, allt är bara svart i perosnens värd.
Kärleken gör ont när man älskar varandra och man blir lämnad.
Det värsta med kärleken är att när man lämnar och att båda lämnar varandra med sårat hjärta, man kan gråta flera nätter, ögonen blir svullna man vill inte göra något annat än att stänga sig in i sig i sitt rum och vara aldeles ensam.

Men de finns posetivt med att ha ett krossat hjärta och det är ju att man lär sig utav sina misstag och att man inte ska göra om det. Så nästa gång ska man vara försiktig när man väljer en kille så att man vet att man inte ska kunna bli sårad igen, eller man kan inte vara helt säker på att han inte kommer såra en men man ska helst vilja undivka de, för ingen orkar med att bli sårad om på nytt och känna av samma känsla igen!


Städat

Hejsan älsklingar, vad har ni gjort idag då?, själv har jag städat och hjälp mamma med att göra tabole,  så man kan säga att  jag har inte gjort så mycket idag heller förutom att städa hemma.
Det känns som att mitt liv handlar bara om städaning liksom, jag städar varje dag smacka om döds tråkigt liv, jag lever verkligen som askungen sagan helt sjukt. Men men kan inte göra så mycket liksom flrutom att bita ihop.

Annars ska vi få gäster idag så väldigt tråkigt eftersom det är små barn och jag orkar inte md huvudvärk eftersom jag har ont i magen!!
Det är verkligen inte roligt plus kan jag bli arg rätt så fort idag eftersom jag inte är speciellt glad.

Jag vill äta tabole nu :( det är en speciell sallad om alla araber brukar äta
den är väldig populär i libanon kan jag säga er :).

Ser det inte gott ut i bilden:P


morgon

Godmogon på er hoppas ni har sovit skönt idag det har jag faktist förutom att jag vaknade tack vare ett sms, men det är lungt.:)
Annars är det väl ganska lung dag, ska plugga lite senare och säkert storstäda eftersom det är ju ''nyår'' imogronn så man måste ha huset rent eftersom nyårs firandet kommer vara hemma hos oss, det kommer väl vara trevligt hoppas jag i allla fall :).

Annars får vi väl se hur dagen blir, själv har jag lust att åka ner till stan, men samtidigt inte men aja vi får väl se hur planerna går.

Annars får ni ha en trevlig morgon:)

puss och kram

Maria

Plugg

Äntligen har man pluggat klart typiskt att man måste få plugg hem när man har jul lov
jag tycker man borde få vilja på jul lovet inte plugga och ha prov samma vecka som man har börjat.
Men men man kan inte göra så mycket än att sitta och plugga och göra läraren glada.

Vi ska snart få gäster hem så nu måste jag väl sitta och städa innan dem kommmer.

Ha det bra, puss och kram
Maria


14.18

Godmorgon på er, har precis vaknat faktist och klockan är 14.18 så man kan säga att det är morgon för mig istället för eftermiddag.
Annars har dagen bara börjat för mig så vi får väl vad som händer ;).

P.s

Ni som inte har sätt filmer killers måste kolla på den, den är sevärd ;)


Kissie!

Nu är jag väldigt besviken ska jag säga, jag akn förstå att man inte kan gilla en person men att göra någont sådant mot en människa det är fruktansvärt. Ni som inte vet vad jag talar om så talar jag om det som har hänt med Kissie.
Nu tänker ni säkert ''omg hur kan hon tycker det är synd om henne och att det förtjänar hon.'' Ja det är synd om henne och nej hon förtjänar inte detta, varför ska man bli behandlad på detta vis?. Ingen förtjännar detta inte ens Kissie. Jag vet att kissie provicerar väldigt mycket och så men varför göra något sådant?.
Om ni är smarta så vinner kissie på att ni gör sådana saker, på vilket sätt?? jo för de första får hon flera läsare och ju fler läsare som läser hennes blogg ju mer pengar får hon, för de andra vinner hon på att polisanmäla dvs skadestånd om personerna åker fast.

Jag vet att ni inte gillar henne för det hon gör men snälla människor väx upp!!! ska ni vara lika omogna som henne eller? låt kissie göra vad hon vill, ni vinner eller förlorar inget på det! Det är hon som vinner elle förlorar!

Bara för ni inte gillar Kissie behöver ni inte hålla på så som ni gör med att första hennes dörr.
Jag ska fråga er en fråga mina vänner, vem är kissie? ja, svara på denna fråga vem f*n är kissie? kan någon besvara mig det? För mig är en kissie en helt vanlig person som heter Alexandra Nilsson som är mest känd för att hon bloggar eftersom hon är den mest lästa personen på bloggvärden, INGET ANNAT!!.
Va smarta, ni behöver inte skada någon bara för ni ogillar en person, strunta i personen, personen är inte bättre än dig liksom. Vad kan kissie göra som inte du kan? Bara för att kissie har de mest lästa blogg i bloggvärden betyder det inte att du inte kan komma över henne, det är inte omöjligt, har du viljan kan du göra allt!

Istället för att förstöra någon annans liv så kan ni göra något annat istället.

Det jag vill komma fram till är att ni inte ska slösa er tid på att förstöra eller skada någon annan person spelar ingen roll hur mycket personen är hatad eller älskad det bevisas bara hur omogna ni är tycker ni inte om personen låt den bara. Visa att ni är mognare och att ni inte låter personen köra över er.

Jag tyckte synd om henne över det som hände med hennes lägenhet eftersom ingen människa förtjänar det!
Jag brukar läsa kissies blogg bara så där liksom men,jag är inget fan till henne eller någon sådant jag brukar till och med läsa kommentarerna som hon får och jag ser både posetiva och negativa kommenterarer.

Vi kan ta ett EXEMPEL kissie är ju rätt känd för att hon har oppererat dig kanska mycket och vissa av er blir sura för att hon tycker att det är fel att vara ''överviktig'' osv.
Då är min fråga till er, Varför tar ni åt er? varför ska ni bli påverkad över det hon skriver?

Jag brukar ha dåligt självförtroende, alla tjejer brukar ha det vad jag vet! Men jag tar aldrig åt mig utav det kissie säger utan jag skrattar bara. Vet ni varför? För att utsidan är inte det vikigaste utan det är INSIDAN, jag behöver inte sitta och opperera kroppen för att visa mig för ''killarna'' att jag är snygg utan det är min INSIDA som gör mig snygg/vacker/sexig osv inget annat!!

Vem vill inte vara värdens snyggaste människa? vem vill inte vara rik? vem vill inte vara känd?
jo alla vill!
Men tänk på att snygg/pengar/kändishet är inte så viktigt utan det viktigaste är kärleken du får från personerna som tycker om dig. Det är de som gör dig snygg osv. pengar är inte viktigt så länge du har tillgång till mat så räcker det! Man kan inte bli älskad genom pengar eller hur snygg man är!
Du blir älskad för att DU ÄR DU! inget annat och står för den du är!. ;)


Mormor!

Får väl blogga en nattis då :) klockan är 02.11 och jag kom nyss hem från festen, är faktist hemma hos mormor eftersom pappa inte kunde hämta mig så jag fick sova här.

Viste tydligen inte att mormor hade en dator haha! inte alla som har det heller, men jag tror för min morbror behövde en dator så han hämta en hit eftersom han var här ganska ofta;).
Men det är väl posetivt annats kunde jag tyvärr inte blogga.

I festen var det jätte roligt, jag dansade hela festen.
Roligaste festen jag nånsin har haft med vänner faktist och första gången jag går på en fest när det finns killkompisar till och med.
Det var jätte roligt och vi hoppas att det blir en sådan fest igen ;)

Nu ska jag i alla fall sova, är jätte trött.
Godnatt

Puss

P.s bilder kommer senare när jag är hemma ;)

Party

Hejsan älsklingar, tyvärr kan jag inte blogga idag eftersom jag ska ha fest vid sex tiden plus att jag är en utav dem som ska göra ordning festen så det är anledningen varför jag inte kommer att kunna blogga idag.
Får blogga mer imogon.

Ska gå nu och sminka mig och fixa mitt hår, när jag är klar åker jag till lokalen och börjar fixa där ;).

Hörs imogon

puss på er


25/26

hejsan, hur mår ni?, själv mår jag bra är pigg och glad :).
Hittils har jag inte gjort så mycket utan bara städat osv.

Igår va jag hemma hos min tjej kompis ända fram till klockan 2 på natten vi kolla på en jätte rolig film och vi kollade på mr och mrs smith

Mr och Mrs smith : en utav dem roligaste filmerna jag har kollat på.
Det handlar om att två personer gifter sig och har varit gifta i 6 år men ändå har dem hemlig heter för varandra samt att båda är hemliga agenter i två oliga organisationer så det blir problem mellan dem!

Den är värd att se väldigt bra film.  Den är sevärd! för er som inte har sätt den ska kolla på den!!

Annars har jag inte gjort något förutom att städat osv.
Ska se vad jag kan göra lite senare plus måste jag planera saker inför imogon eftersom det är fest! ;)


Vinnaren!

Hejsan, nu är klockan 13.00 och jag har valt en vinnare ;)



http://ojsemma.blogg.se/


ja tycker att julen handlar om vänner och umgänge. traditioner är även viktigt. Hos oss står samma tomte alltid på samma plats år efter år, och vi har haft samma julgransstjärna så länge jag kan minnas. Även fast den är lite trasig... självklart ska man äta god mat med, och ha en allmänt trevlig dag. Och snö är viktigt, och de har vi ju i år... hehe


grattis till dig

Dagens länk

Eftersom det är lördag idag så betyder det är det är dagens fråga och eftersom det är jul så kör jag en jul fråga!
och den som ger mig ett bra svar vinner en länk. ;)

Tävlingen pågår ändra fram till 26/12 kl 13.00


AVSLUTAD



Vad handlar julen om för dig?? varför/varför inte?


(ett exempel! : julen handlar om att jag ska vara med min familj för att man ska vara lycklig för det man han!)

25/12

Godmorgon på er,hoppas ni hade en trevlig julafton, det har jag i alla fall, det var både skratt och gjädje och det var mysigt.
Idag är det ju 25/12 och det är ju juldagen så det är väl mysigt det ocskå.
Mamma håller på med julskinkan och det menas men att hon tänker på att göra julbord så det blir väl gott!

Nu är det ju morgon så det menas väl med att städa, sedan fixa sig eftersom vi ska till kusiner och hälsa dem god jul som varje år hehe!

Kan väl smita lite och träffa ett par kompisar på vägen om det går ;)

Nä, men nu måste jag städa så vi hörs väl lite senare

Kram!

''Arabisk bord'' som vi brukar göra när vi får gäster på kvällarna.
och det kallar vi sahra :)
och sahra betyder väl att'' man är uppe sent''




Kräftor som jag vågar äta men inte röra!!

Städat

Har precis städat klart och nu väntar jag på jul middagen :)
Vi ska inte ha skinka idag, vi får se när mamma ska laga julskinkan hehe.

Men idag ska vi i alla fall ha en trevlig kväll med familjen med lite smått och gått så jag hoppas att julen kommer att bli väldigt trevlig.

Tyvärr så blir det inga julklappar i år eftersom vi inte har haft tid med att köpa julklappar eftersom vi har ju flyttat och fixat huset/julgranen osv. Men julen är väl inte förstörd bara för att det inte finns julklappar :)

För mig handlar julen inte om julklappar utan vänner och familj, att man älskar varandra och har en skön dag med varandra :).

Nu ska jag väl hjälpa mamma med att fixa maten,  så ni får ha en skön dag :)




God Jul

Nu har julen kommit så

God Jul och hoppas ni får en härlig dag med fina julklappar!


Önskar Maria!






The Town

Är ledsen att jag skriver sent men har varit rätt så upptagen dem senaste timmarna.
Det blev faktist ändrade planer iställer för att jag åkte till stockholm så åkte jag istället till en tjej kompis och fikade där med några vänner, så det blev ganska mysigt samt planderade vi saker inför festen som kommer att bli den 27/12 så det kommer bli väldigt roligt. :)

Just nu har jag precis kollat klart på en film som var väldigt bra och rekomenderas att se, som ni säkert har hört talats om till och med, The Town.

The Town handlar om : kriminalitet och kärlek d.vs att en tjuv planerar sitt nästa jobb, men brottas även med känslorna han har för en bankdirektör med koppling till en tidigare stöt. Samtidigt har han en FBI-agent i hälarna som jagar honom och hans gäng.

Den var verkligen jätte bra film, speciellt för dem som gillar action och drama ;)






Godmorgon

Godmorgon på er!hoppas ni har sovit skönt idag, det har jag i alla fall!
Jag har precis vaknat och ska snart hoppa in i duschen,
ska faktiskt åka till Stockholm med en tjejkompis och köpa lite grejer om jag hittar! Speciellt en ny digitalkamera, ska leta efter en bra vill inte ha en dålig ;)





Vi kan väl höras lite senare
Kram Maria!

Godnatt!

Nu ska jag sova! är ganska trött så ni får väl ha en skön kväll

och hoppas ni sover skönt ikväll för det ska jag göra

Godnatt och dröm sött

Puss och kram Maria!

Jul grann

Äntligen blev vi klara med att pynta julgranen tyckte den blev rätt så fin faktist :D.

Här ser ni lite bilder :)


Visst var den fin?? :D

haha skoja bara de här e ju en liten julgran;)



Här är den naken. Fyy på dig, kläder måste man ha ju!



Här är riktiga julgranen :D

Tankar!

Just nu vill jag bara skriva alllt vad jag känner i hjärtat och varför jag känner just så!

Döma andra

Dem här dagarna/veckorna har jag hjälpt en kompis väldigt mycket angående hennes förhållande med sin kille.
Dem har inte haft några problem eller nått liknande men hon har mått väldigt dåligt eftersom det har blivit problem med deras familjer. Killen har problem med hans familj och tjejen har problem med hennes familj, så båda har mått dåligt så jag har försökt att få upp humöret hos båda två liksom, men det som stör mig mest av allt är att personer ska sitta massa bullshit saker som inte ens stämmer som ett exempel ''att jag ska hennes kille'' eller att ''jag ska förstöra mellan dem'' varför ska jag sno min kompis kille? Och varför ska jag förstöra mellan dem om jag just försöker hjälpa dem?
Personen kan prata hur mycket hon vill jag bryr mig inte! Det jag stör mig på är att vad man än gör för gott åt människor ska man få skit tillbaka. Lär känna mig innan ni dömmer mig! Döm mig inte i förväg!
Personen känner inte mig, det var bara hej/hejdå mellan oss när vi sågs, men efter vad jag har hört finns inte det längre mellan oss.
Det sårar en människa när man hör sådana saker.
Det sista jag vill är att såra någon person eller att skada någon!
Jag kan inte såra eller skada, jag är ganska snäll person som vill allas bästa spelar ingen roll vart personen kommer ifrån eller vad den har för sexuell bakgrund, om den är muslim, kristen, bög, lebb.
Jag bryr mig liksom inte, det är inte det som är det viktiga i livet utan att man ska accepra ALLA

Det jag försöker komma fram till med den här berättelsen är att ni ska aboslut
ALDIRG döma människor efter ni har lärt känna dem! Ni vet inte varför de beteer sig så som dem gör, alla människor har en orsak varför dem gör så som dem gör!, Det kan vara ifrån misshandel till våldtäkt och till och med en dålig barndom!


Det gör mig ledsen att se människor döma andra fast det inte känner än!
Jag har själv dömt människor innan, men jag ändrade mig själv så jag började döma efter att jag lärde känna dem för att själv vill inte att någon ska döma mig efter de har lärt känna mig och jag tror inte att ni själva vill bli dömda innan de lärt känna er också!

Så mitt råd till er är att ni ska sluta att döma människor förens ni har vetat deras riktiga jag!!



Om ni tycker att jag har fel i det jag skriver kan ni lika gärna kommentera och säga varför :)

Nyvaken

Hejsan allesammans, hur mår ni idag? själv mår jag bra men jag tror att jag börjar bli sjuk för att jag har lite ont i halsen , ska i alla fall dricka varmt och så, så att det inte sprider sig jag vill verkligen inte bli sjuk eftersom jag ska på fester och så och det vill jag verkligen inte missa.

Jag har precis vaknat var tyvärr väldigt trött jag har ingen aning varför, brukar inte vara så här trött annars, jag var till och med nära på att somna om andra gången men jag gick upp ur sängen ska väl inte sova bort hela jul lovet ju :)

ach mamma kan vara riktigt jobbig ibland.

Maria och mammas konversation!

Mamma : Maria?

Maria : Ja?

Mamma ; synda börja städa nu, vi ska sätta upp julgranen!

Maria : Maamma du vet väl att jag precis har vaknat!

Mamma : synda synda!

Varför ska mamma alltid vara stressig när det gäller städning!
Ibland kan jag verkligen känna mig som askungen eller om jag inte är det redan?!
Men men bor man i den här familjen får man verkligen tåla!

(Juste när det gäller julpyntningen så orkade vi inte igår så vi tar det idag istället)


Jul Lov

Kom precis hem från skolan äntligen är det jul lov för mig!
Slipper gå till skolan imorgon Jippii!! är verkligen jätte glad!

Just nu sitter jag och fryser ihjäl eftersom jag väntade på bussen ungefär 45 minuter!, dem kom aldrig fy fan vad jag blev så sur eftersom dem var försenade, plus är det jätte kallt så man kan inte göra något liksom man kan inte andas, röra sig för att man är frysen liksom, jag hatar verkligen åka buss vid vintern för att det är kallt och det blir verkligen mycket förseningar!

Nu är jag i alla fall hemma så jag är glad ;).

Jag tror vi ska pynta julgranen, nu tänker ni säker vadå är dem efter? eller är dem duma i huvudet, man skulle pynta julgranen förlängesedan hehe, men tyvärr har vi inte hunnit eftersom vi flyttade vid första december få vi var upptagna med att flytta möblerna så nu är vi ju klara med det så vi kan ju börja med att pynta huset :)

Men det får vi väl se om vi orkar annars gör vi väl det imorgon.

Nu ska jag väl laga mat innan syskonen blir hungriga så vi hörs väl lite senare!

Kram Maria!


Trött!

Godmorgon på er!, hoppas ni har sovit gott för de har jag faktiskt, har precis vaknat men vill faktiskt sova mer.
Började egentligen klockan halv tio idag men ska till skolan vid tolvtiden och göra ett prov sedan ska jag hem, orkar ej vara kvar eftersom det är avslutning imorgon.

Nu ska jag bädda sängarna sedan sminka mig och åka till skolan, så ni får ha en skön morgon :).

Kram Maria

Vänner!

Nu har jag precis pluggat klart öppnade boken 2 minunter sedan så kollade jag runt och ''pluggade'' sedan tyckte jag att jag kunde det så jag stängde det igen haha!

Annars har jag fikat hemma med mina vänner och har haft det väldigt underbart.
Det var längesedan jag träffade dem så det var väldigt mysigt att snacka tjejsnack och sådant som tjejer brukar göra ;)

Just nu har jag precis städat och pluggat så jag sitter lite vid datorn innan jag börjar plugga igen sedan måste jag sova för att vakna för att gå till skolan och göra provet. Fan va skönt att det är sista provet innan jul.

Nu ska jag väl göra annat så ni får väl ha en skön kväll  :)

Samt får ni väl sova gott ikväll

Godnatt och dröm sött !

Kram Maria!



Hemma!

Hejsan, Kom precis hem från skolan, orkade verkligen inte gå på lektionerna, vi gör ju inget speciellt eftersom vi har avslutning på onsdag, så gick till skolan i onödan kan man säga, utväcklingsamtalen vart inställd för att min mentor hade läkarbesök, så jag gick hem istället :)

Just nu väntar jag fakstist på mina två vänner, har inte sätt dem på ett bra tag så det är väl kul med lite besök i alla fall :)

Annars ska jag ta och damsuga och sitta och plugga psykologi eftersom jag har prov imorgon.
Skönt med att få det sista provet överstökad!



nyvaken

Godmorgon på er! har försovit mig så jag missar väl försya lektionen idag, det gör väl inget eftersom vi harsamhällde två gånger idag.
Annars har jag precis duschat och ska börja tårka av håret sedan fixa mig och kuta iväg till skolan.

Vid klockan elva har jag utväcklingsmatal ush hatar det.
Men skönt att man är 18 om två månader så nästa termin slipper jag ha föräldrar med mig.

Annars har jag inte hunnit göra något förutom att fixa mig själv och ska fortsätta med det så jag hinner åka till skolan.


Så vi får väl höras efter skolan ;)

Ha en skön dag !
Kram Maria



plugg/sova

Har pluggat i nästan tre timmar! snacka om att man blir trött på sånt, vill ha jul lov! och har det på onsdag men ändå känns det som en evighet kvar, är det bara jag som längtar till julovet?? , tror inte det tror det finns många som längtar mer än mig i alla fall. :)

snart ska jag faktist gå och dejta sängen ;) (ska sova)
Är jätte trött eftersom jag pluggat och lagat mat samt städat, så har haft fullt upp idag.
Det var jobbigt men ändå kul på samma gång :)

Nä men nu ska jag faktist gå och sova, så ni får faktist sova gott ikväll :)


Kram Maria!






Hamburgare

Äntligen har jag städat klart och pluggat lite, men ska plugga lite senare så det verkligen fatsnar i huvudet.
Snart ska vi få gärster dvs mina kusiner ska komma och bomba mitt huvud som alltid. Jag älskar bebisar men samtidigt inte om dem är störiga då vill jag ju bara kasta dem från balkongen haha va dum jag är nu :(.


Nä, nu ska jag laga hamburgare med pommes, är verkligen hungrig och det blir väl gott hoppas jag :)

Blir verkligen jätte sugen när jag ser denna bild framför mig!!

Vinnarens länk

Goddag nu har jag bestämt mig en vinnare när det gäller dagens länk men så klart var alla svar rätta eftersom det är vad ni själva tycker, men tyvärr får jag vara välja en/två personer som får en länkining och idag blev vinnaren blir
Lorissa! Grattis till dig!

Här är hennes svar : det är fel att snacka skit. Jag tror att det handlar mycket om att man stör sig på varandra, men inte kan, vill eller vågar säga det direkt till personen i fråga. Och eftersom man går runt och är irriterad måste man ventilera hos någon annan.

Och för att komma in i henne blogg så kommer ni in genom denna länk! :
http://lorissalovebomb.se/



Dagens länk

Det var ett tag sedan vi körde dagens länk så jag tycker vi börjar med det ^^

Som sagt går de ut på att jag ställer en fråga och den som ger mig ett bra svar vinner en länkning^^

Frågan är : Varför snackar människorna så mycket skit om andra? som tex om sina vänner osv?
Är de rätt att snacka bakom ryggen? Är det r
ätt eller fel?


AVLUTAD

Godmorgon

Jag har inte har lust att blogga dem här dagarna för att jag inte har varit på hunör, och när jag är sur så tycker jag inte om att blogga, jag tycker om att stänga in mig själv i ett mörkt rum och vara ensam för mig själv!.

Annars har jag inte gjort något speciellt bara varit i skolan och hemma och varit hos mina vänner.


Just nu har jag städat, blev väckt av morsan för att jag ska damsuga typiskt mammor snacka om onödigt.
Men jag ska ändå åka ner till stan och träffa kompisar och ha en trevlig dag så det är väl skönt ;)

Ska ta lite pengar ifrån mamma så jag kan köpa lite saker till mig själv :).

Meen nu måste jag fixa mig själv så vi hörs väl lite senare :).

Kram Maria

Godmorgon

Gdmorgon på er!
Just nu väntar jag till klockan ska bli hel så jag kan åka till skola så att tiden ska försvinna så att skoldagen är över.
Efterskolan ska jag träffa kompisar nere i stan och umgås, det var ganska längesen jag träffa dem faktist, så det blir kul, samt ska man passa på att köpa grejer när man är nere i stan;).




Nu ska jag göra något så tiden rullar så jag bloggar lite senare ikväll :).

Kram Maria

sen uppdatering

Hejsan, anledningen till varför jag uppdaterar så sent är att jag inte har haft någon tid, har varit upptagen med saker som jag har gjort.
Dagen var rätt okej, gick till skolan som vanligt men hoppade över med att kolla på lucia, det är samma sak varje år så jag orkade inte.
Så iställer gick jag och en tjej kompis till donken och käka eftersom vi hade två timmars håltmma.
Sedan gick vi till skolan igen och på våra vanliga lektioner.

När jag kom hem så städade jag och fixa mina kläder och nu sitter jag och bloggar :), ska snart gå till en granne och hälsa på, har inte varit där på ett bra tag, så måste väl gå och hälsa på :).

Skön natt!

Godmorgon på er! hoppas ni har sovit gott inatt för det har jag faktist fast jag hade värkarna på fötterna, ''aj aj'' inte kul ska ni veta, när man går i 12 cm klack.
I alla fall som ni märkte kunde jag inte blogga igår för jag var full upptagen med att fixa mig själv till bröllopet.
Så vid tolv tiden igår gick vi till min moster för att dem hade en friös som är väldigt duktig!
jag och mamma fixa vårt hår, sedan gick vi hem och sminkade oss!
man kan säga att från tolv ändra fram till klockan sex på eftremiddag höll vi på med att fixa oss själva.

Vid sextiden gick vi till mostern igen och tog bilder med bruden, hon var underbar vacker.
Det pinsamaste var att det var min killkompis som filmade bröllopet så jag gick verkligen en chock när jag viste att det var han! men jag överlevde.

Efter det gick vi till kyrkan och sedan lokalen och dansade loss hela natten!
Det var verkligen en vild natt kan man säga, eller så kanske de var jag som var vild hehe eftersom jag satt knappt utan dansade hela natten.
Men mina fötter dödade mig så det var de som var nackdelen med hela saken, men ändå värt kan man säga.

Det var det som hände igår i alla fall :)

Jag har just vaknat och ska snart börja stor städa inte kul det, men är man tvungen så är man!
Har inga planer för dagen idag i alla fall men vi får väl se vad som händer lite senare :)

Nu måste jag i alla fall börja städa så bloggar mer lite senare

Puss & kram Maria!


Så här såg man sminkad ut i festen!




Fest/bröllop!

Hejsan, som ni ser kunde jag inte blogga igår det var för att jag hade fest hos en tjej kompis :)
Hon fyllde år så grattis ännu en gång =).
I skolan hade vi nobelmiddag så vi slutade väldigt tidigt, jag var hemma vid 12 tiden sedan så fixade jag mat åt familjen och sedan fixa jag mig själv till festen.

Idag kommer jag inte kunna blogga mer för dagen tror jag eftersom jag ska på bröllop och
det kommer att ta dit för mig att fixa håret eftersom mitt hår ta flera timmar att sätta uppsättning sedan smink :)
Så när jag blir väl klar med mig själv med håret och sminket blir det väl att ta på sig klänningen och sedan gå till bruden och fota sig sedan kyrkan och sedan lokalen och festa hela natten:).

Därför skrivet jag ett snabbt inlägg nu så ni vet hur dagen kommer vara, festen skriver jag väl mer om imorgon och kanske sätter upp bilder om det blir fina bilder så klart.

Annars önskar jag er en härlig lödag

Kram Maria.


Jobbigt

Hejsan, Dagen har varit rätt så okej förutom att jag har haft håltimma i flera timmar idag, slutade rätt så tidgt för att båda mina två sista lektioner var inställda idag.
Efter skolan gick jag till min kusins äffar och sedan träffade jag mina andra tjej kusiner som jag inte sätt på ett bra tag, vi satt och snacka och hade det lite trevligt.
Sedan åkte jag hem till min killkusin för att hämta en sak sedan åkte båda vi hem till mig för att han skulle klippa min brors hår ;)

Annars har jag inte gjort så mycket bara suttit hemma, funderar på att sitta och läsa en bok eftersom jag inte har något att göra, men det får vi väl se senare om jag orkar :).


Jeremih x 50 Cent - Down On Me




Förbannad!!

Nu är jag väldigt sur så att jag har till och med lust att slå sönder någon (kommer inte slå sönder någon säger bara så för att jag är förbannad)
Varför blir människor så sartsjuka för??!!.
Bara för att jag hjälper vissa kompisar så börjar deras kompisar och snackar om att jag har tjuvat dem ifrån dem :S varför ska jag ens ta någonn annans kompis från dem liksom det är det sista jag skulle göra, sedan så sitter dem och snackar massa bullshit liksom. Blir så himla iriteerad, för att varje gång jag ska hjälpa människor ska jag få problem varför? om jag vet att det är fel att hjälpa andra så skulle jag inte liksom gjiort det!
Men VARFÖR blir människor så svartsjuka!! låt mig vara ifred liksom jag lever mitt liv och ni lever erat! jag lägger mig inte i när degt gäller era privat liv!!!

JAG BLIR SÅ ARG!!!!!



Hemma!

Hello, äntligen så är jag hemma, fick stanna i skolan för att jag inte fick missa metorstid, rätt så onödigt att stanna i skolan två timmar för mentorstid kunde hon inte bara säga det direkt så att man fick gå hem?.
På vägen hem så kom jag hem rätt så sent blev väldigt mycket med trafik för bron hade fastnat så man var tvungen att ta en omväg så att man missade två bussar.
Just nu är jag tvungen att byta buss för att komma hem.

Annars har jag inte gjort så mycket faktist förutom att vara lite förbannad över en sak/person men men vad kan man göra åt saken liksom förutom att lunga ner sig! och tänka på helt annat.

skriver lite senare!
Kram Maria



Skola!

Hejsan , just nu är klockan 09.45 dvs morgon fortfarande enligt mig, har inte gjort så mycket förutom stta vid skolans datorer och blogga haha.
På morgonen gjorde jag ingenting heller förutom att duscha och sminka mig till skolan.

 just nu har jag håltimma så ska göra nått vettigt, skriver lite senare om hur dagen har blivit och vad som händer!

Så vi hörs väl lite senare.


Kram Maria

Flyttning

hejsa, som ni ser har jag inte bloggat på ett par dagar/veckor, men aledningen är att jag har inte haft tillgång till internet för att jag har flyttat, så jag hinner knappt sitta och ätta för att vi flyttar våra möbler till en annan lägenhet och tyvärr är det väldigt jobbigt.
Men just nu har jag lite frihet bhöver inte stressa lika mycket eftersom vi är nästan klara med allt, men vi ärinte helt klara, vi har ite kvar skönt att få det färdigt.

Justt nu ligger jag i sängen och har tagientbordet på mina knä så jag kan skriva väldigt skönt i alla fall hehe.'
Internet har vi fått tag i och datorn ligger väl på golvet eftersom vi inte har hämtat skrivborden än men de funkar i alla fall =).

Men jag kommer inte kunna blogga lika mycket som innan, kanske en inlägg per två dagar om jsg hinner för jag vill helst bli klar med alt så jag kan börja blogga normalt =)
men jag ska försöka upptadera mera om jag hinner.



Skolan

Hejsan, jag är ledsen att jag uppdaterar så sent, men jag försov mig till skolan idag, så det är anledningen till varför jag inte kunde blogga på morgonen.
Men nu sitter jag på datasalen, har tyska lektion så kan sitta och blogga en stund innan vi slutar vår lektion :)

Som sagt har jag inte gjort så mycket bara varit i skolan.

Skriver senare när jag kommer hem


RSS 2.0