Dålig uppdatering!

Hejsan, jag är ledsen för att jag har uppdaterat dåligt idag men tyvärr hann jag inte blogga på morgonen eftersom när jag vaknade åkte jag direkt med mina föräldrar till lokalen där jag ska ha min förlovning, därefter gick vi och handlade. Sedan gick jag upp till grannen och pratade med henne om vissa grejer eftersom det är hon som ska sminka mig på min förlovning så jag behöve prata med henne angående sminket :)

Sedan har jag glada nyheter, langående lagarna till fester som kommunen hade lagt så är dem borta eftersom många människor klagade att dem lade i sig på deras privat liv och det håller jag absolut med om och jag är glad atrt lagen är borta. :)

Det var i alla fall min dag så nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma så vi mysa och kolla på film tillsammans så det är väl mysigt va?? ;).

Har faktist saknat han, har ej sätt honom på tre dagar :( hehe okej det kanske är väl normalt att inte kunna se sin kille på tre dagar men jag kan en sluta sakna han, vill vara med honom varje dag och varje sekund hehe :P.

Blir aldrig mätt utav att vara me han, jag kanske är onomal det vet jag inte.:P



Så här ser lokalen ut i alla  fall :)








Skärholmen!

Äntligen hemma, vilken jobbig dag det har varit, efter min serie så fixade jag mig eftersom mina kompisar tvinga mig att åka med dem till skärholmen och shoppa, två av mina vänner ville hitta en klänning till min förlovning men tyvärr hitta dem inte, dem klänningarna dem ville köpa var i så fall slut på stoleken så der var väldigt synd!
Som tur är jag klar med mitt såjag slipper stressa mig inför min egen förlovning.



Det hät är i alla fall min klänning som jag har hemma, beställde den genom en katalog och den är mycket finare i verkligheten :D Är jätte glad att jag valde just denna klänning eftersom den passar mig väldigt mycker hehe



Nu ska jag i alla fall äta så vi hörs väl lite senare

Puss & kram

Maria !

Fredag!

Äntligen är det fredag! Kom precis hem från skolan, hade ingen lektion idag utan vi gick på bio och kollade på tusen gånger starkare sedan fick vi gå hem drekt efter filmen, så nu är jag hemma och dricker cola hehe.
Ska snart kolla på The vampire Diaries min favorit serie!
Sedan får jag väl se vad jag ska göra.

Men nu ska jag kolla på serien så vi får väl höras lite senare

Puss & Kram

Maria



Alkohol Tillstånd

Just nu är jag väldigt irriterad!
Jag fattar inte vad som händer, om jag ska vara ärlig så tycker jag att Sverige börjar bli ett dåligt land med alla nya lagar det får in.
Jag är en tjej som är född i Sverige och har levt i Sverige från den dagen jag kom ut från min mammas mage.
Men just nu har det gått för långt!
Jag sitter och förbereder mig om min egen förlovning som kommer att bli om en vecka dvs nästa fredag, vad händer då? Jo en (ursäkta mitt språk) Jävla person har satt en ny lag angående privat fester!
Så som jag tar det så tar jag de som att han är rasist eftersom denna lag är bara inom Södertälje kommun och Inom Syrianska Föreningar!!
Då vill ni veta vilka lagar han har lagt?
Vissa av dem kan jag acceprera visst han har rätt i de han gör men inte alla speciellt privata saker!!

Han vill att man ska köpa alkohol från systemet och inte svart (svart menas med att man köper det billigare tex tyskland eller hos en kompis)
Han vill också att man ska be polisen om tillstånd om alkoholen får finnas i festen men man får ej sätta det på bordet dvs det måste finnas i en bar och man får hämta det därifrån!
Och att baren stänger klockan 01.00!

Visst kan jag acceptera att man får köpa från systemet och fråga om tillstånd men inte att man inte får ha det på bordet eller att amns ka sluta dricka efter en viss tid alla personer har en viss tid dem tycker om att dricka de på!

En annan lag är att man måste skriva ner alla personer har bjudit samt vad för mat man ska ha på bordet
Där gick det för långt, Detta är en PRIVAT fest, de ska inte ha någon rätt att veta vem jag har bjudit på min egen fest och vad för mat jag ska lägga ner på bordet!
Detta är för privat.
Om jag bjuder miljoner eller tio personer har polisen/kommunen med saken att göra.
Samt sätter dem tid på när festen slutar, när slutar den då? jo klockan 01.00
Vad har dem med saken att göra med att när festen ska sluta?

Samt vill dem ha Gåvoskatt för mina presenter jag får? Varför ska dem ta skatt för? denna lag tog man bort år 2005 eftersom man jobbar och dem drar ju redan skatt ska dem ta de igen genom att man ger gåvor dvs dem drar skatt två gånger. Det är inte rätt!

Jag sitter och betalar pengar och planerar att göra en fin förlovnings fest Sedan kom dessa lagar vad är de här för något?
Varför är det just bara SÖDERTÄLJE och inte hela sverige??

Hade det vart över hela Sverige kanske jag skulle acceptera det men inte att det bara gäller över Södertälje!

Det mesta jag tog åt mig var att dem vill ha namn på alla som är bjudna och vad jag ska ha för mat på min fest, vad har dem med saken att göra???
Det är en privat sak de dem gör!
Dem har inte rätt att veta vem jag ska bjuda och vad jag ska ha för mat och defenitivt inte vilken tid festen ska sluta!
vadå klcokan 01.00????
Vem går hem så tidigt?
Människor som förlovar sig/ gifter sig gör det en gång på deras fest och de ska komma och förstöra de genom att säga att festen slutar 01.00

Jag är så himla förbannad över det här de har gått för långt vad kommer här nest??

Att man måste sova med varandra för att ha bevis på att man älskar varandra eller???

tillbaka!

Hejsan, tror faktist jag ska blogga ett tag om jag hinner eftersom jag ska förlova mig om en månad ungefär ;)
Då tänker ni säker wow vad för förlovning??
Jo jag har ju inte bloggat på ett jävligt bra tag så allt hände då jag hittade min prins och ja, vi ska förlova oss i maj ;)
så just nu är jag väldigt upptagen med att förbereda mig till förlovningen, jag har ju hittat vad jag ska ha för klänning och frisören är bokad samt är ringarna klara ;)
Enda som saknas är ju skorna och örhängerna och väskan sedan e jag klar med mitt ;)
Inbjudningarna är klara så snart är det bara att skicka iväg dem.

Just nu sitter jag hemma och tråkar faktist, sitter och messar me folk och har inget att göra!
vill åka iväg men min bror tog busskortet så det går inte, så får vänta på att älsklingen ska komma hit istället ;)

Jag & Älskling på en fest ;)



Det här är blommorna han gav mig då han kom hem till mig och ''bad om min hand''
vi araber har en tradition att killen och hans föräldrar ska hem till tjejen och fråga om han får förlova sig med henne dvs ''be om hennes hand'' sedan är det tjejen och hennes föräldrars beslut om hon accepterar erbjudandet eller inte. Och så klart blev det ett jaa! ;)


RSS 2.0