sova!!

Hejsan, förlåt för att jag inte bloggade igår. Jag somnade direkt när jag kom hem jag var jätte trött hade inte sovt hela natten för att jag och mina vänner dansade hela natten och hade det så kul så när jag kom hem så somnade jag dirket för att jag var trött sedan när jag vaknade kollade jag på en film

The last song med Miley cyrus : Den var jätte bra!, jag hade hört att den va jätte dålig men tvärtom den va jätte bra och sorlig, man får tårar på slutet :'( jätte synd , men men ska inte avslöja för mycket, ni som inte har sätt måste bara se den! den rekomenderas vekligen.

Nu måste jag städa och hjälpa mamma :) vi hörs väl senare

Byee Maria!

Brika paradise!

Hejsan alla, hoppas ni har sovit gott för det har jag faktist, Nu har jag packat klart och nu ska jag bara städa och fixa mig själv sedan så ska vi åka på kryssning kul va :P. Dem säger att det kommer att regna idag så det blir väl regn men problemet är att jag aldrig har åkt kryssning när det regnar hehe men vi överlever för det ändå:).


Nämen nu måste jag gå och görra klart huset vi hörs väl imorgon :)

puss Maria

polis..

Hejsan, jag är ledsen att jag inte bloggade igår för att det blev en katastrof dag, dagen började med att jag var med en tjej kompis vid namet Leila och jag och hon gick runt för att vi hade tråkigt vi viste inte vad vi skulle göra. Senare när vi kom hem så stannade vi ett tag hemma hos mig vi körde biljard jag coh mina syskon plus mina bröders kompisar och kusiner så vi var ungefär 8 stycken, sedan började en alkoholist bråka med oss som vanligt det var tyvärr inte första gången heller så vi började bli sura.
jag ringde mina föräldrar och dem kom plus kom polisen och vi anmälde honom för att många är rädda utav honom, han filmar människor när dem solar och filmar när dem är i köket, han är tyvär inte normal människa och det tycker jag synd om, men i alla fall ska vi få ut honom härifrån.
Idag var vi hos polisen och pratade med honom om hur många människor han har bråkat med och vad han håller på med och eftersom alla är på semeter så går allt inte som det ska men när alla är tillbaka då kommer allting bli bra hoppas jag.

Nämen nu måste jag städa och packa jag ska åka birka båten :)
så imorgon blir det väl lite bloggandet och när jag är tillbaka få får ni väl veta om vad som har hänt där :P.

Vi hörs väl senare Ciaoo

Ny

hejsan jag är en 17 åring tjej som precis har börjat blogga, jag kommer blogga om hur mitt liv är så ni kommer att ta del av den:) nu får jätte gärna fråga saker om ni undrar över något jag är en öppen person :) jag älskar att diskutera om vad som helst. Jag berättar saker om min egen åsikt och hur jag ser just på de sättet osv..
Saker ni bör veta om mig så har jag en sori/libanesisk bakrund jag är en troende människa som tror på kristedomen, men ändå älskar jag att träffa nya kulturer, jag tycker det är väldigt spännande, jag känner många människor får olika länder och alla är olika på deras sätt. Jag tycker inte om när människor har fördommar mot andra för att alla människor är inte likadana alla är helt olika beroende på personen man umgås med.

som sagr har ni frågor eller nått så får ni gärna fråga och hoppas att ni kommer att trivas här :)

/Kram Maria

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0