lördag!

Hejsan bloggen, ledsen att jag bloggar sent men jag vaknade sedan så åkte jag och mina föräldrar iväg vi gick och handla, köpte lite smink på vägen hehe samt övningkörde jag till affärerna hehe så har varit ganska upptagen, sedan så städa jag när jag kom hem och nu äter jag samtidigt när jag bloggar.

Just nu surfar jag framför datan och gör ingenting så får väl se vad man ska hitta på något lite senare ;)

sjuk

Hejsan bloggen ledsen att jag inte har bloggat på ett bra tag men det är så att jag har varit sjuk ovh legat i sängen så det har inte varit kul. Nu är jag frisk skönt det!
Kom hem för ett tag sedan gjorde mina naglar blev nöjd med dem som vanligt hehe!

ska snart börja städa sedan får jag se vad jag ska göra ska även se på the vampire diaries sedan hoppas jag på att åka iväg och träffa en vän om jag inte pratar med älsklingen då^^


Nya naglar^^ gjorde grönt för att det påminner mig om hösten hehe

Ny vaken

Godmorgon bloggen, har precis vaknat så e fortfarande trött av någon helt konstig anledning, vet inte varför men men, idag ska jag i alla fall plugga och städa får se senare när jag är klar om jag ska hitta på något med några vänner men tror inte det kommer bli så men vi får väl hoppas!

Annars vad tänker ni göra?

Tacos

Nu ska jag laga tacos så det blir mums mums

bilder kommer senare ;)

puss & kram!

Dagens Fråga

Nu kör vi dagens fråga, den som ger mitt ett bra svar får en länk av mig ;)


Frågan är : Tror du på onda ögat? varför/varför inte





Själv tror jag faktist på det, jag vet inte varför men har gjort det hela tiden.
Tex om jag har bråkat ett stort bråk med min kille brukar jag säga ''någon har lagt onda ögat på mig'' den vill förstöra osv..
Vet inte varför men det är så jag tänker och föt att bli av med onda ögat så tar jag på mig ett halsband eller armband för att ''skydda'' mig för onda ögat, kanske låter löjligt men ibland hjälper den mig att våga göra saker jag inte vill! :)

Helg!

Hejsan blogge. Har varit hemma sen klockan halv två och städat hela huset snacka omatt det är jobbigt och jag ska faktist gifta mig snart men som tur är ska jag och älsklingen ska bo i en lägenhet med en tvåa, passar oss perfekt :D

Men men nu är jag i alla fall klar med städningen och väntar på att vissa personer ska komma och se vår lägenhet vi kanske ska byte eftersom dem har trägård och när mamma hör orden trägård så springer hon direkt hehe hon älskar verkligen pynta den alla årstiden på året hoppas jag inte blir som henne. :P


Nu ska jag i alla fall fixa lite saker och kolla på the vampire diaries! och sedan kanske åka till körskolan men den är inte hundra procent men vi får se vad som händer men tills dess får ni ha en trevlig eftermiddag samt


trevlig helg!

Kram Maria!

hemma!

Äntligen är jag hemma, dagen var okej är ganska trött har inte gjort nått annat än att plugga hela dagen så det låter inte så hima roligt men så är det i alla fall.

men nu är jag hemma i alla fall och det är skönt.
nu ska jag  käka eftersom jag är vrålhungrig har inte ätit något sedan skol lunchen.


Skola

Godmorgon bloggen. Nu har jag fixat mig och måste snart rusa till bussen har skolkat en lektion och jag vet att det inte är bra men orkade verkligen inte vakna. Börjar halv nio varje dag så förtjänar lite sovmorgon i alla fall, nä men får inte börja skola i alla fall!

Vad ska ni göra idag då?

själv slutar jag fem så kommer nog bara chilla hemma.


Detta var jag på en fest ;)


Shopp

Hejsan bloggen idag var jag i skolan skönt att ta studenten om mindre än ett år hehe.
Har inte gjort så mycket bara vart i skolan sedan gick jag till stan och köpte en plånbok skit snygg!! har nästan en likadan hehe men va inte nöjd med den så köpte en ny istället!
Sedan pratade jag med älsklingen i msn och bakade äppelkaka med en kompis dem var jätte god :p

Hade denna som kostade 150!
Rekomenderas inte eftersom mynten faller av även om den är stängd och att kriditerna ocskå faller av även om du har så tjock bunt som mörjligt!



Så köpte denna iställer :) samma märke med som ett kuver istället med en kedja så allt finns kvar därinne hehe
250 kr

Älskar dig

Varför är kärleken underbar men samtidigt jobbig?
Varför är kärleken värd att älska men ändå sårbar?
Varför tar inte vissa kärleken på allvar medan andra gör det?
joo det finns många saker jag undrar kring ordet KÄRLEK.

Är det sant att jag tog kär och han tog lek? eller tvärtom?

Det finns miljoner frågor angående kärlek men vad jag vet just nu är att jag är så himla kär så jag vet inte ens hur jag ska beskriva.
Min pojkvänn är inte ens i Sverige, utan han är i sitt hemland och jag kan inte klara mig utan han, jo jag vet att han kommer tillbaka men det käns att det är evigheter kvar varför?
varför tar det så långt tid för dem som vi älskar att komma?
Om jag ska vara helt ärligt har jag till och med stuttit och gråtit vissa kvällar för att jag har saknat han så mycket, jag önskar att jag vaknar och ser han bredvid mig.
Jag känner mig vilse utan honom att jag går på fel väg, ingen kan hindra mig att vänta tillbaka och gå den rätta vägen igen.
värför är det så? För mig är kärlek ingenting man ska gå och leka med, eftersom i vissa fall kan det leda till döden för att man älskar personen så mycket.

Men i mitt fall kan jag bara vänta och se till att han kommer till mig jag kanske skriver som att vi inte har träffats i flera år men sanningen är att jag inte har sätt han på tre månader med för MIG käns det som tre år om inte mer!!

Jag älskar han så mycket så att jag inte kan beskriva det med ord känslor är svåra att beskriva.
men det enda jag önskar är att han kommer tillbaka och att vi kan bilda familj tillsammans och vara med varandra resten av livet tills döden skiljer oss åt!!


älskar dig älskling tack för att du finns och lyster upp mina dagar <3



(jag var tvungen att skriva av mig för att jag exploderar med alla känslor som jag har inne i mitt hjärta hoppas ni tyckte om de som jag skrev)




Skvaller!

Vill du höra skvaller om vad som händer i blogg världen läs

hääääääääääääääääääääääääääär

Gossips här ändrat namn till http://juicygossip.se

Helt grymt nya uppdateringar varjedag! året runt om bloggvärlden!

RSS 2.0