Godmorgon

Godmorgon , hoppas ni har sovit gott, det har  jag i alla fall:)
har precis fixat mig själv och väntar på att klockan ska ticka så jag hinner ta bussen till skolan.

Det kommer vara värdens liv idag i skolan för att igår kväll så mötte real madrid och barcelona varandra
och hela vår skola är typ barcelona/real madrid fans så det kommer va väldigt mycket snack och sånt vara för barca vann med 5-0 :).

annars får man se hur dagen blir, har nu inte så mycket plugg så det är ganska skönt kan både chilla och plugga lite i taget :)

Nu ska jag gå och sitta vid min bäste vän(mamma) och höra lite nyheter :)

så vi kan väl höras lite senare :).

Kram Maria

Goddag

hejsan, jag är väldigt ledsen att jag inte hann blogga på morgonen men tyvärr så kom jag sent till första lektionen eftersom jag råkade försova mig, så det är anledninngen till varför jag inte blogga :)

Annars har jag varit på väldigt bra humör i skolan, skuttat och skrattat hela dagen och det är ganska trevligt tycker jag att människor är glada och har det roligt :)
Det var faktist längesen jag hade en sådan humor och jag roade faktist rätt så många och gjorde människor i min omgivning också glada så det är väldigt skönt att veta att man är omtyckt :)

just nu gör jag faktist ingenting ska vila mig och sedan till en kompis och plugga, har redovisning på torsdag så har väl tid att plugga :)

men nu ska jag vila så vi kan väl höras lite senare, ha en skön eftermiddag

Kram Maria

Rösta på honom!


Simon Ericsson har ställt upp i en musiktävling som kallas artistjakt. Han är med och tävlar om ett skivkontrakt! Hans dröm har alltid vart att syssla med musik

Här är hans myspace sida: www.myspace.com/555486990














Om ni gillar hans låtar, gå in och rösta på honom här! http://www.mixmegapool.se/artistjakt

Klicka på "STOCKHOLM" och därefter på "ARTISTJAKT"! Tar bara några sekunder....


vinnarens länkning!

Som ni ser jag jag ändrat min Design på bloggen, är faktist nöjd så kommer ha den ett tag innan jag byter ^^


Och vinnarens länkning är  Lisette och Zofie grattis till er <3
Ni behöver bara trycka på deras namn för att kolla in deras bloggar



Lisette!

Svar på din fråga:
Det är brist på självkänsla som personer förstör medvetet för någon annan. Dom känner sig så "dåliga" att dom måste trycka ner för att må bättre och för att förhöja sig själv.
Det mesta som har med människans beteende att göra har med självkänslan att göra.

Jag tycker mer synd om personer som medvetet förstör för andra. Dom mår antagligen inte så bra och är omedvetna om hur dålig självkänsla dom har, annars hade dom ju gjort något åt det för att förbättra sin självkänsla istället för att ta den enklaste vägen ut och trycka ner andra.



Zofie!

Jag tror att det är såhär:

De som förstör för andra när det gäller KÄRLEK! Har oftast en orsak varför de gör det. De kan vara intresserad´av samma person, som den personen de förstör för-är intresserad av. Rivalitet kallas det. Om så inte är fallet, så förstör de för att de själva är så olyckliga och avundsjuka.

Avundsjuka däremot är ofta på prylar eller för att det går bättre för en annan. En annan är vackrare än man själv är. Det handlar bara om dålig självkänsla. Då tar de ónt att se en annan lyckas. Tyvärr är vi männsikor egoistiska av naturen mer eller mindre.


Godmorgon

hejsan, hoppas ni har sovit gott för det har faktist jag så det är väl skönt :)
Dagen är tyvärr inte planerad så jag har ingen aning om vad jag ska göra men kan väl gissa på att jag ska packa ihop saker eftersom det bara är några dagar kvar innan vi ska lämna vårt hus och flytta in i det nya :) både rolig och tråkigt att lämna huset efter 10 års boende eftersom det är här jag känner mig hemma om ni förstår vad jag menar :) men men det är väl lite bra att man byter miljö också :).

När det gäller dagens länk så jag har fått många bra svar! så nu får jag väl sitta och tänka ut vem som vinner dagens länk.
Det kan vara 1-2 personer som vinner en länk  får väl se hur bra svaren är :)

Nu ska jag städa mitt rum sen så skriver jag in vinnaren/vinnarna !
Så vi hörs väl snart :)

Kram Maria!

Dagens länkning!

Nu är dagens länkning på gång igen,

Ni svarar på en fråga och den som kommer med bästa svaret får en länkning av mig^^
man får bårde vara mot och för!

Dagens fråga är: Varför finns det svartsjuka/avensjuka människor som tycker om att förstöra?
Som tex kärlek,vänskap, osv..


''god morgon''

Hejsan just nu får ni ett sent inlägg, men det är väl för att jag själv vaknar sent.
Tyvärr hade jag en mardröm eller tror inte ens det kan kallas för en mardröm eftersom den inte var läskig utan mer romantisk, men i alla fall så har jag nu städat och ätit, ska snart börja med plugget och kanske hitta på saker med vänner lite senare om jag orkar.
Jag börjar faktst bli lat, har ingen aning varför, men det ska i alla fall bli en ändring på!

Tror också att jag ska köra dagens länkning! men det kommer upp med ett annat inlägg :)

Kram Maria!

julen

har precis städat klart. ska börja plugga lite inte så jätte kul men då har jag i alla fall någonting att göra istället för att ha tråkigt.
Det har precis slutat snöa äntligen! det är välidgt mycket snö faktist och väldigt kallt, själv saknar jag sommaren vill ha tillbaka värmen!!
Men det posetiva med vintern är väl julgranen och julklapparna hehe :P blir väldigt glad när jag får julklappar :D samt att jag fyller år snart det är i februari men det är en evighet kvar hehe men dagarna flyger det är ju snart jul lov!! längtar verkligen!



Så här mycket snö har vi nu på balkongen:P




Njurinektion!

Hejsan hur mår ni?, själv mår jag sådär.
Som ni ser har jag inte bloggat på snart en vecka och det beror på att jag har harft infektion i njurarna och det gjorde så att jag inte kunde sitta framför datan, jag låg bara i sängen kunde knappt gå upp eller göra något utan att det började värka, Åkte till och med in till akuten på grund av smärtan
Och det är inte roligt det kan jag säga!
Men nu mår jag bra igen och det menas med full bloggande igen jippi :)


Lagat mat

Hejsan, som ni ser har jag inte bloggat på ett bra tag men tyvärr så har det hänt flera saker i mitt liv som jag tyvärr inte vill ta upp här i bloggen, det är nog därför jag inte har haft ork att blogga.
Men nu är allt vanligt igen och jag är på G igen genom att börja blogga :D

Idag är det lördag och det betyder att man är ledig från skolan och det är skönt,
men idag har jag varit i köket i tre timmar och lagat mat med mamma.
Då undrar ni säkert hur man orkar sitta och laga mat i tre timmar? men det är för vi lagar en arabisk maträtt som kallas för lahem b3ajin och det är ungefär som en pizza fast med kött (ni får se bilder)
Det är väldigt gott !!!!

och just nu sitter jag och bloggar, är väldigt trött !!!!
Ska väl vila eller hitta på något så vi får väl höras senare :)

Puss och Kram!!


Detta är Lahem b3ajin!


Tråkigt!

Hejsa, jag kom hem för en stund sen från skolan, är faktist väldigt trött och vill bara sova men samtidigt orkar jag inte tyvärr så vet jag inte varför.
Jag har inte gjort så mycket idag faktist har bara vart i skolan och nu är jag hemma, kan ju inte gå ut som förut det blir  faktist mörkt rätt så snabbt och jag tycker inte om att springa runt på kvällarna.

Nu ska jag hitta på något istället för att ha tråkigt

Nu får ha en bra dag
Kram Maria!

Skola

Nu är höstlovet över och det betyder att det är skola om några timmar,
Har i alla fall lite tid att blogga nu på morgonen innan jag börjar gå mot bussen,
Vaknade klockan sex o gick in i duschen och duscha sedan åt jag frukost och sminka mig, just nu ska jag springa till bussen innan jag får panik


Skriver mer senare, ha en skön morgon
Kram Maria


Bilden ser CP ut men den får duga :)


Flyttning!

Hejsan, jag är jätte ledsen att jag inte har bloggat på ungefär två, tre dagar men jag har inte haft tid om man ska säga så, jag har ju berättat att jag ska flytta så det är därför jag inte har haft någon tid alls att blogga dem dagarna, jag har packat och städat alla dagar därför har jag inte haft tid beklagar verkligen.


Just nu ska jag börja plugga innan jag städar igen, har faktist städat sedan morgonen, men jag är inte klar ännu, fortsätter med det senare idag eller imorgon efter skolan :/.
Tyvärr så är Höst Lovet över och det innebär att man ska tillbaka till skolan, för mig är det både roligt och tråkigt att gå dit, det tråkiga är att jag inte orkar med lektioner, plus att min första lektion är redovisning så vem orkar liksom med prov första lektionen på skoldagen.
Men det roliga är att man träffar sina klasskamrater igen så man har alltid något roligt att skratta åt :), plus får vi veta vårat resultat om hur det gick med alla mina prover som jag hade förra veckan.

Men nu måste jag tyvärr börja med att plugga för att annars kommer jag inte att göra det.

Troligen börjar jag blogga igen om det inte händer något som gör att jag inte kan blogga.

Annars får ni ha en jätte rolig eftermiddag så hörs vi :)

Kram Maria :)




Uppdatering

Hejsan, jag är ledsen att jag inte har uppdaterat idag men tyvärr så hann jag inte :/

Vaknade vid tolv tiden och fick ett telefonsamtal från en barndomsvän som skulle komma hit på besök :) så det är nog därför jag inte har hunnit skriva något idag.

Vi hängde i stan lite i alla fall fikade osv, samt kom min killkusin som umgicks med oss eftersom han skulle köpa barnkläder hehe hans bror har fått tvillingar en pojke och en flicka så gulligt :) så grattis till dom :)

men i alla fall så bad han mig om hjälp, om vad man ska kunna köpa för kläder till nyfödda barn så det var nog därför han hängde med oss :)

Annars var det väldigt trevlig dag i alla fall :)

hur har er dag varit?

fika på donken

Så nu är jag hemma äntligen, är väldigt trött efter en dag på stan och donken^^

men dagen var väldigt roligt^^
umgicks med vännerna, skrattade, kom på gammla underbara minnen osv^^

annars gick vi in i äffarer och kollade lite på saker och vissa köpte och andra inte :)


Nu ska jag i alla fall leta efter en film som jag ska kunna kolla på
så ni får ha en skön dag :)

Bilder

Nu har jag fixat mig och ska åka ner till stan^^



Så här ser ha ut just nu^^






Tyckte att mina ögonfransar såg långa ut:P



Fika dags!

Godmorgon :) hoppas ni har sovit gott idag för det har faktist jag gjort :)
typiskt att den här veckan vaknar jag alltid sent, men det har väl med att jag har höstlov så jag vilar ut mig skönt det i alla fall :).

Ska snart börja städa, sedan fixa mig ska faktist ner till stan och fixa med några vänner :)
det blir mysigt det:)
ska se om det finns saker som man kan köpa också hehe man får väl passa på när man är i stan ju? :)

Annars är väl dagen inte så planerat, får väl se om det blir en film ikväll,
i så fall har ni nån bra film man kolla på? :)

Sjläv kommer jag inte på någon just nu, och det är synd.

Nu måste jag städa och fixa mig, vi hörs väl lite senare :)


Ser inte den här bilden smaskig ut *mums* :P



Sent inlägg

Hejsan, förlåt för att jag skriver sent inlägg, jag har varit rätt så upptagen, jag och en tjej kompis titta på en skräckfillm, jag hatar skräck kan inte kolla, jag har ingen aning varför jag är feg när det gäller skräck, men jag överlevde i alla fall :)

Filmen var faktist väldigt bra, det var inte så läskigt som jag förväntade mig men jag skulle rekomendera att ni ska kolla på den om ni inte har gjort det :)
Den heter

Stay Alive

Handilingen hanldar om att ett par ungdomar spelar ett online spel, så som dom dör i spelet dör dem i verkligeten också!


Kolla på filmen så förstår ni exakt om vad jag pratar om ;)


städning!

Godmorgon, hur mår ni idag?, själv mår jag bra, är lite trött för att jag nyligen har vaknat :/
Just nu har jag tyvärr inte gjort så mycket förutom att jag ska precis börja städa.
När jag säger städa då är det verkligen stor städning och så måste jag hjälpa mamma lite med att börja packa vi ska ju flytta till en annan lägenhet men det är ungefär två veckor innan vi börjar med möblerna, just nu börjar vi lite smått med tex glas som vi inte ens använder så att vi slipper ha stress :) det är skönt tycker jag i alla fall :)

Nu måste jag i alla fall fortsätta med att städa ha det bra så syns vi senare :)




Vinnare!

Vinnarens länkning är !:

http://blogg.amelia.se/finafrun/

kärleken övervinner allt så svaret är: nej! religonen spelar ingen roll


http://linawestrin.blogg.se/

Nej, för kärleken handlar inte om vilken religion man har, eller hur gammal man är eller hur man ser ut. Äkta kärlek handlar om att man älskar någon för hur den är, inte vilken religion den har


Grattis till er!! :)

Godmorgon!

Godmorgon på er :)
Igår kunde jag inte blogga jag är väldigt ledsen, har ej suttit vid datan igår för att jag städade hade gäster m.m
därför kunde jag tyvärr inte blogga och är väldigt ledsen.

RSS 2.0