Dagens länkning!

Nu är dagens länkning på gång igen,

Ni svarar på en fråga och den som kommer med bästa svaret får en länkning av mig^^
man får bårde vara mot och för!

Dagens fråga är: Varför finns det svartsjuka/avensjuka människor som tycker om att förstöra?
Som tex kärlek,vänskap, osv..


Kommentarer
Postat av: Lydia

finblogg! :D

2010-11-27 @ 15:09:35
URL: http://oldenoj.blogg.se/
Postat av: s

Vad tycker du om dagens outfit ? :)

2010-11-27 @ 16:05:16
URL: http://siekkinenz.blogg.se/
Postat av: lisette A

Svar på din fråga:

Det är brist på självkänsla som personer förstör medvetet för någon annan. Dom känner sig så "dåliga" att dom måste trycka ner för att må bättre och för att förhöja sig själv.

Det mesta som har med människans beteende att göra har med självkänslan att göra.



Jag tycker mer synd om personer som medvetet förstör för andra. Dom mår antagligen inte så bra och är omedvetna om hur dålig självkänsla dom har, annars hade dom ju gjort något åt det för att förbättra sin självkänsla istället för att ta den enklaste vägen ut och trycka ner andra.



Hoppas du gillar svaret! :)

2010-11-27 @ 16:14:11
URL: http://lisetteskriver.blogspot.com/
Postat av: Yasmine

Svar på frågan. De som gör sånnt har ofta problem hemma eller haft och det har då inte funnits någon som lärt dom hur man ska bete sig. De som inte har problem hemma brukar vara osäkra på sig själva. Inte veta hur dom ska va och så. Och eftersom att dom är osäkra och inte kan få upp sitt eget självförtroende trycker dom ner andras.

2010-11-27 @ 16:52:17
URL: http://yasminemagnusson.blogg.se/
Postat av: Becca & Olga

För att man ska lära sig bli än bättre människa själv och lära sig förlåta! Därför finns de ;) Inte utav någon annan anledning, ja i övrigt saknar de faktiskt betydelse!

2010-11-27 @ 18:20:10
URL: http://sweetolga.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

Jag tror att det är såhär:



De som förstör för andra när det gäller KÄRLEK! Har oftast en orsak varför de gör det. De kan vara intresserad´av samma person, som den personen de förstör för-är intresserad av. Rivalitet kallas det. Om så inte är fallet, så förstör de för att de själva är så olyckliga och avundsjuka.



Avundsjuka däremot är ofta på prylar eller för att det går bättre för en annan. En annan är vackrare än man själv är. Det handlar bara om dålig självkänsla. Då tar de ónt att se en annan lyckas. Tyvärr är vi männsikor egoistiska av naturen mer eller mindre.



Om jag vinner, skulle jag helst vilja att du blogga ett inlägg. Med en bild å video på min kompis, å sen skriver att de ska rösta på honom. Han är med och tävlar om ett skivkontrakt. Kolla in min sida. :)

2010-11-28 @ 06:24:22
URL: http://zofiesworld.blogg.se/
Postat av: Mina

Bara för att svaren är långa betyder det inte att dene bäst så nu får jag försöka! :)

När man är avundsjuk vill man göra allt för att se ut så som man vill, men när det håller svartsjuka så gör man allt, exakt allt för att inte förlora den man verkligen älskar, och ja om jag skulle älskat någon så mycke skulle jag göra allt för att inte förlora personen..

2010-11-28 @ 08:48:30
URL: http://sisteerss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0